me4yourcare voor de zorgverlener en teams

Als gastspreker kan ik een teambijeenkomst verzorgen om een prikkel te geven in bewustwording van de eigen bejegening naar cliënt, collega of familie. 

Wil je zelf groeien in je werk, heeft je werkgever je bepaalde doelen gesteld en heb je hulp nodig? Heb je een teamlid, dat even een zetje kan gebruiken om positiever en blijer in het werk te staan? Ik kan je helpen zowel individueel, in teamverband of in combinatie. 

 

Mijn veertig jaar ervaring - zie mijn visie hieronder- wil ik meer gaan gebruiken om de kwaliteit van zorg te verbeteren vanuit dit basisprincipe, bejegening, communicatie en leef- en werkhouding

Ik volg geen vaste methode als coach/trainer; de gewenste verandering of bijsturing weet ik wel op mijn eigen manier in praktijk te brengen en duurzaam te implementeren, vrijwel altijd met succes. Een andere kijk krijgen op je manier van werken, je wijze van communiceren en veranderingen leren zien als positieve uitdaging en niet als bedreiging..

 

Bejegening, de manier waarop je met iemand omgaat, dat is mijn stokpaardje, al vanaf het begin dat ik in de zorg werkzaam ben. Of het nu naar cliënten is, naar familie of collega's. Het is een basisprincipe dat ik elke keer terug zie komen in analyses, beleid en rapporten, en waarover ik mij ten diepste verwonder. Bejegening betekent voor mij compassie en liefde voor het werk. Toch wordt er nog te veel en te vaak vanuit een eigen beleving bejegend en niet vanuit de cliënt of zijn /haar perspectief. Dat vraagt wel wat van je en daar kan ik bij helpen. Het begint bij bewustwording in jezelf, en echt (leren) voelen met je hart en buik.

HOE? 

-    Als GASTSPREKER bij een teambijeenkomst

-    Als PROJECTCOACH voor een team of individu

-    Persoonlijk voor jou kan natuurlijk ook als ik tijdje met je meeloop. Contact via gesprek, mail, Face Time, Skype ect.