me4yourcare voor iedereen die een stap in zijn leven wilt zetten

Blauwe Storm, dat ben ik in de Maya-kalender. Toen ik dat kortgeleden las was ik blij verrast, want het klopte als een bus. Ik ben altijd in beweging, positief ingesteld, denk in kansen en zie altijd mogelijkheden. 

Mensen om mij heen worden ook enthousiast. Zij krijgen de energie en ideeën om te gaan doen wat ze willen. Ik breng mensen in beweging, dat is mijn talent, dat is Blauwe Storm. 

 

Mijn leven is rijk gevuld en ik heb veel levenservaring. Heb een gezin (love) en huwelijk gehad, altijd gewerkt, met ziekte te kampen gehad (en niet alleen in mijn werk), een scheiding, een aantal dierbare vriendinnen verloren. Ik werd zó onzeker en wist tegelijk ook zó zeker dat ik mijn leven optimaal wilde gaan benutten. 

Levenslessen die het leven veel makkelijker maken heb ik geleerd en de eigen regie kan altijd, ook jij met die lijst met redenen waarom het niet zou kunnen, kan dat! En een kleine verandering maakt al dat je leven niet meer is zoals het was: je bent ook in beweging! 

En eenmaal in beweging gekomen ga je steeds verder. Ik kan een stukje met je meelopen de goede kant uit en je helpen als wegwijzer. 

 

Mijn successtory? 

Sinds april 2014 zelfstandig ondernemer, sterk in mijn geest en lijf en stevig in mijn schoenen staand, mooi huis gekocht, blije oma, veel reizen, en hard werkend met veel plezier aan mijn plannen, mijn dromen. 

 

Lees je ook het stukje over gezonder leven?

 

HOE? 

-    Persoonlijk gesprek of gesprekken, sparringpartner

-    Tijdens een kop thee, borrel, etentje of wandeling

-    Via mail, Face Time of Skype