Please reload

Recente berichten

Particuliere thuiszorg; Mevrouw 80 + , Alzheimer, komt 34 keer haar bed uit in 2 uur tijd. Ze valt in slaap, schrikt wakker en springt uit bed en zoek...

me4yourcare blog (3)

August 2, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

me4yourcare blog (3)

August 2, 2017

Particuliere thuiszorg; Mevrouw 80 + , Alzheimer, komt 34 keer haar bed uit in 2 uur tijd. Ze valt in slaap, schrikt wakker en springt uit bed en zoekt de zuster die in de woonkamer een slaap/waakdienst heeft die haar weer terugbrengt nar bed. Een nieuw patroon is geboren. Het herhaalt zich enkele nachten en frequentie neemt toe. Mevrouw raakt oververmoeid. Draai het om: laat de cliënt niet op zoek gaan naar de zuster maar de zuster zorgt dat ze er al is. Ze gaat naast mevrouw liggen (lit jumeaux) op het dekbed met eigen kussen en slaapzak en met een hand op haar schouder, rustig ademend. Geeft haar kalmte door. Nog een paar keer schrikt ze wakker en wil ze opspringen maar de hand op haar schouder stelt haar gerust; ’Blijf maar liggen, ik ben er al’ Na 1 nacht is het patroon doorbroken en slaapt ze weer door. Mag een zuster dit doen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by me4yourcare - Irene Boers Zorg en Welzijn - Powered by Tariq Hashem @ Hashemite Solutions B.V. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Google Places Social Icon