Please reload

Recente berichten

Particuliere thuiszorg; Mevrouw 80 + , Alzheimer, komt 34 keer haar bed uit in 2 uur tijd. Ze valt in slaap, schrikt wakker en springt uit bed en zoek...

me4yourcare blog (3)

August 2, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

me4yourcare blog (5)

August 16, 2017

Een gesloten verpleeghuisafdeling met 12 ‘uitbehandelde’ psychiatrische patiënten van allerlei pluimage o.a. verslaving, tbs, daklozen, prostituees etc.. Op zondag is de sfeer wat relaxter, doen we het wat rustiger aan. Ik neem op zondag regelmatig mijn hond mee, een vrolijke Cairn terriër. Ik ga als eerste met haar de kamers langs en goedemorgen wensen. Zet het hondje bij sommigen op bed wat meteen vrolijkheid of minstens een glimlach oplevert. Die dag zijn er altijd meer mensen in de woonkamer. Willen altijd een paar bewoners mee om haar uit te laten, in optocht als in de VPRO serie Lunatik. Hondje op schoot bij iemand in rolstoel. En moet ik even weg naar een andere afdeling dan krijgt een bewoner de zorg over het hondje in zijn eigen kamer (Ik kijk natuurlijk wel bij wie…). Die dagen is er bijna geen gedragsmedicatie nodig.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by me4yourcare - Irene Boers Zorg en Welzijn - Powered by Tariq Hashem @ Hashemite Solutions B.V. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Google Places Social Icon