me4yourcare blog (6)

Een gesloten afdeling met 12 ‘uitbehandelde’ psychiatrische patiënten van allerlei pluimage o.a. verslaving, tbs, daklozen, prostituees etc..

Een nieuwe cliënt op de afdeling;

Een, op dat moment, boze man die al tijdje op straat leefde en helemaal niet wil wonen in een huis én al helemaal niet met anderen wordt ontvangen op de afdeling. De collega laat hem de woonkamer zien waar bijna iedereen zit en wil dat deze meneer iedereen een hand gaat geven wat hij weigert. Ze dringt nog aan. Hij wil naar zijn kamer waar hij alleen wil zijn. De collega reageert verontwaardigd en vindt de nieuwe bewoner een ‘aso’. En ze draagt dit ook zo over in de overdracht.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square