Please reload

Recente berichten

Particuliere thuiszorg; Mevrouw 80 + , Alzheimer, komt 34 keer haar bed uit in 2 uur tijd. Ze valt in slaap, schrikt wakker en springt uit bed en zoek...

me4yourcare blog (3)

August 2, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

me4yourcare blog (13) Herken jij dit?

October 11, 2017

 

Alles is een keuze? Ja hoor, ook al sta je klem voor je gevoel, uitzichtloos, geen geld…. of durf je niet, ben je al zo moe, kan het écht niet, lukt het tóch niet, kan je het vást niet. ;-(

 

Toen ik 50 werd heb ik besloten om ‘niets meer te laten door angst’.  Angst mag dus nooit de reden zijn dat ik iets niet zal doen. Ik moet mijzelf er wel eens aan herinneren hoor, het is makkelijk om dingen te laten. 

Sindsdien heb ik zoveel gedaan, lukte sommige acties niet meteen maar het meeste wel! Lukt iets niet dan bijstellen en op andere manier verder én weer wat geleerd. Bij iets wat niet werkte verging de wereld niet, ha!

 

Na de eerste verandering-acties ging het steeds makkelijker en zié ik ook beter mijn dromen en wensen.  Niet alleen in mijn werk maar ook privé heb ik verstrekkende keuzes gemaakt. 

Want verander je niets dan blijft alles hetzelfde!

 

Ben jij bewust van wat je echt zou willen, je dromen najagen, de boel op zijn kop zetten als dat nodig is?

 

Ik heb vaak eerst de bibbers en dan denk ik eraan dat ik het pas echt weet als ik het heb gedaan. In de laatste 8 jaar ben ik flink in beweging en voel ik passie en levenslust. Wat kan ik veel!! Herken jij dit? En hoe doe jij dit? Ik ben benieuwd, echt waar!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by me4yourcare - Irene Boers Zorg en Welzijn - Powered by Tariq Hashem @ Hashemite Solutions B.V. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Google Places Social Icon