me4yourcare blog (13) Herken jij dit?


Alles is een keuze? Ja hoor, ook al sta je klem voor je gevoel, uitzichtloos, geen geld…. of durf je niet, ben je al zo moe, kan het écht niet, lukt het tóch niet, kan je het vást niet. ;-(

Toen ik 50 werd heb ik besloten om ‘niets meer te laten door angst’. Angst mag dus nooit de reden zijn dat ik iets niet zal doen. Ik moet mijzelf er wel eens aan herinneren hoor, het is makkelijk om dingen te laten.

Sindsdien heb ik zoveel gedaan, lukte sommige acties niet meteen maar het meeste wel! Lukt iets niet dan bijstellen en op andere manier verder én weer wat geleerd. Bij iets wat niet werkte verging de wereld niet, ha!

Na de eerste verandering-acties ging het steeds makkelijker en zié ik ook beter mijn dromen en wensen. Niet alleen in mijn werk maar ook privé heb ik verstrekkende keuzes gemaakt.

Want verander je niets dan blijft alles hetzelfde!

Ben jij bewust van wat je echt zou willen, je dromen najagen, de boel op zijn kop zetten als dat nodig is?

Ik heb vaak eerst de bibbers en dan denk ik eraan dat ik het pas echt weet als ik het heb gedaan. In de laatste 8 jaar ben ik flink in beweging en voel ik passie en levenslust. Wat kan ik veel!! Herken jij dit? En hoe doe jij dit? Ik ben benieuwd, echt waar!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square