Please reload

Recente berichten

Particuliere thuiszorg; Mevrouw 80 + , Alzheimer, komt 34 keer haar bed uit in 2 uur tijd. Ze valt in slaap, schrikt wakker en springt uit bed en zoek...

me4yourcare blog (3)

August 2, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

me4yourcare blog (14) Muziek favoriet!

October 16, 2017

 

Soms is het zo stil in huis bij iemand. En ja, velen vinden dat prettig of zijn inmiddels gewend aan stilte om hen heen. Je hebt weinig tijd en je wilt toch graag iets voor iemand doen?

 

Idee: Tijdens het zwachtelen, douchen of wondzorg: ‘Luisterde u vroeger graag naar muziek of zingt u graag?’ Vraag of je eens de cd’s mag zien en vraag welke favoriet was en zet deze op? Misschien een cd opzetten en de afstandsbediening aan de cliënt geven. Vaak hebben mensen al in tijden geen cd meer opgezet. Is het een gewoonte die is verdwenen met het verdwijnen van de jaren of een periode van gezondheid. Ook al is het maar heel even, het is een moment van muziek en dat doet altijd iets met iemand. Luisterboeken is ook zo’n idee. (Daisy speler)

 

Maak jij gebruik van muziek in de zorg en heb jij een idee hoe dit iets kan toevoegen aan het geluksgevoel van de cliënt?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by me4yourcare - Irene Boers Zorg en Welzijn - Powered by Tariq Hashem @ Hashemite Solutions B.V. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Google Places Social Icon