me4yourcare blog (18) Van blog naar congres!

Door de blogs die ik schrijf en de toename van LinkedIn contacten kom ik met veel mensen in gesprek en wat is dat leuk! Zo kreeg ik ook een bijzondere opdracht voor vandaag.

Vandaag stond ik bij het HET PALLIATIEVE ZORG CONGRES in EDE als VERPLEEGKUNDIGE bij de STAND van ORAL COMP om de serie HYDRAL producten onder de aandacht te brengen bij mijn collega’s.

Op LinkedIn schreef ik eens over mijn enthousiasme voor dit product.

En ik wist toen nog niet eens dat er een hele lijn aan producten is waardoor je al vroeg in het palliatieve proces kan beginnen met mondzorg en comfort. En zo werd mij gevraagd om mijn ervaringen te delen wat ik met veel plezier heb gedaan. Ook erg leuk om zo veel collega’s te spreken, het was een bijzondere dag! Dank aan Alexia en Natasja van Sunstar GUM!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square