Please reload

Recente berichten

Particuliere thuiszorg; Mevrouw 80 + , Alzheimer, komt 34 keer haar bed uit in 2 uur tijd. Ze valt in slaap, schrikt wakker en springt uit bed en zoek...

me4yourcare blog (3)

August 2, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

me4yourcare blog (20) Profiel aangepast!

February 28, 2018

In mijn lange loopbaan als verpleegkundige heb ik in diverse disciplines gewerkt. Een favoriete doelgroep of specialisme heb ik niet. Een uitdaging, goede sfeer en fijne collega’s zijn de basis om met plezier ‘de klus’ te klaren.

 

Bejegening is wel altijd mijn stokpaardje geweest, dát is dus wel mijn specialisme. Zie mijn cv voor mijn werkervaring?

 

Het laatste half jaar ben ik mij meer gaan profileren, borrelt het van ideeën en wil ik meer! Naast mijn werk als verpleegkundige ben ik begonnen met schrijven van stukjes/blogs op LinkedIn met veel succes. 

Met een explosieve groei aan connecties en bijzondere contacten als gevolg. Ook kreeg ik andere opdrachten als b.v. kennisoverdracht op een beurs om een product te promoten waar ik achter sta als professional. Of meewerken aan een televisieopname.

 

Communiceren, schrijven doe ik graag. Ook heb ik geen schroom om dit in het openbaar te delen. Inmiddels ben ik begonnen met een online cursus Zakelijk Vloggen, editten en online marketing om mijn mogelijkheden uit te breiden. (De Vlog Academy, Layla)

 

Binnenkort start ik met mijn plan: Een praktisch platform, voor iedereen beschikbaar met praktische, vrolijke en inspirerende blogs/vlogs/artikelen om zelf in beweging te komen. Ook anderen kunnen het platform gebruiken om hun verhaal te vertellen. 
Door mijn brede werk- en levenservaring heb ik veel kennis op het gebied van levenskunst, anti-aging, voeding, budgettering, eenzaamheid, ziekte, ellende omdraaien naar een leuker leven. 
Dit met humor, kennis, zelfspot, creativiteit en actie. Tevens ga ik persoonlijk beschikbaar zijn om een tijdje met iemand (digitaal b.v via mail, Skype, ‘in levende lijve’ etc.) mee te lopen om als een digitale vriendin veranderingen en dromen praktisch te maken. 
Na de eerste kleine veranderingen gaat het echt veel makkelijker en is je leven nooit meer hetzelfde én kan je het zelf. Ik help je alle ‘ja maar’s…” weg te poetsen. 
Bedrijven mogen mij overtuigen van hun product of dienst en de lezers een mooie aanbieding doen. Gratis adverteren het eerste half jaar dat ik in de lucht ben. En dan zien we verder. 

 

Zelf behoor ik al een tijdje bij de doelgroep en heeft het mij vaak niet meegezeten. Toch is mijn leven is echt fijner geworden maar wél door bepaalde zaken te veranderen. In beweging zijn dus!

 

Bel mij of stuur mijn een pb wanneer je het idee hebt dat ik iets voor je kan betekenen. Dan kunnen we daar eens over sparren. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by me4yourcare - Irene Boers Zorg en Welzijn - Powered by Tariq Hashem @ Hashemite Solutions B.V. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Google Places Social Icon