me4yourcare blog (21) Irene Schreuder en Nicolette Mak! De Luizenkap én Nationale Luizendag!!

Soms lijkt alles toeval. Is het NATIONALE LUIZENDAG (echt waar!) én ben ik bij Irene Schreuder in Amsterdam (Biodermal!!) én waar Nicolette Mak (bedenker van De Luizenkap!!) komt voor een zakelijk overleg.

Dat is een blog waard om 2 redenen. Ik zie 2 ondernemende vrouwen aan het ondernemen en het is een geweldig, goedkoop en grappig product voor alle (klein)kinderhoofdjes.

Ik geniet hiervan! Zoveel potentie en enthousiasme bij beiden. Daarbij is

Irene Schreuder is een voorbeeld voor GREY ON THE MOVE want zij kan het ondernemen niet laten en gaat lekker door ook na de pensioenleeftijd. Ik zie hier geen geraniums! Wel orchideeën en rozen, kijk, dat is het verschil!!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square