Please reload

Recente berichten

Particuliere thuiszorg; Mevrouw 80 + , Alzheimer, komt 34 keer haar bed uit in 2 uur tijd. Ze valt in slaap, schrikt wakker en springt uit bed en zoek...

me4yourcare blog (3)

August 2, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

me4yourcare blog (22) Yeahhhh daar ben ik weer!

July 4, 2018

Het laatste half jaar had ik geen inspiratie voor blogs over bejegening. Rondrazende gedachten, plannen, ideeën en de drang om iets te veranderen maakte mij ongeduldig, ontevreden over mijzelf, onrustig en doodmoe. Het begon na het overlijden van mijn vader november vorig jaar. 

 

Dag en nacht was ik er mee bezig, ondernam ik van alles en ineens was ik het zat want het leverde niets op. Ik heb ik mijn wensen en verlangens als een balletje in mijn handen gekneed en het universum in gegooid. En of je er nu wel of niet in gelooft maakt niet uit, er viel in ieder geval een last van mijn schouders. 

En ja hoor….2 weken later had ik 2 bijzondere ontmoetingen en viel alles op zijn plek. Nu dus weer in mijn bekende positieve flow en plezier in wat ik doe. Ik ga zulke leuke dingen doen!! En nu net had ik in 5 minuten 5 onderwerpen voor blogs, zo zie je maar! Dus: doe, durf en heb vertrouwen!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by me4yourcare - Irene Boers Zorg en Welzijn - Powered by Tariq Hashem @ Hashemite Solutions B.V. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Google Places Social Icon