me4yourcare blog (22) Yeahhhh daar ben ik weer!


Het laatste half jaar had ik geen inspiratie voor blogs over bejegening. Rondrazende gedachten, plannen, ideeën en de drang om iets te veranderen maakte mij ongeduldig, ontevreden over mijzelf, onrustig en doodmoe. Het begon na het overlijden van mijn vader november vorig jaar.

Dag en nacht was ik er mee bezig, ondernam ik van alles en ineens was ik het zat want het leverde niets op. Ik heb ik mijn wensen en verlangens als een balletje in mijn handen gekneed en het universum in gegooid. En of je er nu wel of niet in gelooft maakt niet uit, er viel in ieder geval een last van mijn schouders.

En ja hoor….2 weken later had ik 2 bijzondere ontmoetingen en viel alles op zijn plek. Nu dus weer in mijn bekende positieve flow en plezier in wat ik doe. Ik ga zulke leuke dingen doen!! En nu net had ik in 5 minuten 5 onderwerpen voor blogs, zo zie je maar! Dus: doe, durf en heb vertrouwen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square