Please reload

Recente berichten

Particuliere thuiszorg; Mevrouw 80 + , Alzheimer, komt 34 keer haar bed uit in 2 uur tijd. Ze valt in slaap, schrikt wakker en springt uit bed en zoek...

me4yourcare blog (3)

August 2, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

me4yourcare blog (23) HELP! Vreemde mensen in je huis

July 4, 2018

 

Soms wordt je opnieuw bewust van iets door zomaar een opmerking, een opmerking die blijft hangen. Zo merkte een dochter van mijn cliënte, al pratend, een keer op dat ze een KLM huisje miste (een meer zeldzaam exemplaar) uit de serie die haar moeder had gespaard. We gingen er niet op door want we vervolgde het gesprek dat we voerden. Af en toe denk ik er weer aan. 

 

Waarom zou je iets stelen uit iemands huis? En kan je blij zijn met iets als je het op deze manier hebt verkregen? En wát ben je kwetsbaar als je als ziek mens vreemden in je huis krijgt. Hoe kan iemand die in de zorg werkt überhaupt stelen van een patiënt? En ik moet dus diegene kennen die dat heeft gedaan…. Wie dan? Een collega? Of is het gewoon kapot gevallen en niet gemeld omdat er toch zo veel staan? Pfff…. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by me4yourcare - Irene Boers Zorg en Welzijn - Powered by Tariq Hashem @ Hashemite Solutions B.V. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Google Places Social Icon