me4yourcare blog (23) HELP! Vreemde mensen in je huis


Soms wordt je opnieuw bewust van iets door zomaar een opmerking, een opmerking die blijft hangen. Zo merkte een dochter van mijn cliënte, al pratend, een keer op dat ze een KLM huisje miste (een meer zeldzaam exemplaar) uit de serie die haar moeder had gespaard. We gingen er niet op door want we vervolgde het gesprek dat we voerden. Af en toe denk ik er weer aan.

Waarom zou je iets stelen uit iemands huis? En kan je blij zijn met iets als je het op deze manier hebt verkregen? En wát ben je kwetsbaar als je als ziek mens vreemden in je huis krijgt. Hoe kan iemand die in de zorg werkt überhaupt stelen van een patiënt? En ik moet dus diegene kennen die dat heeft gedaan…. Wie dan? Een collega? Of is het gewoon kapot gevallen en niet gemeld omdat er toch zo veel staan? Pfff….

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square